torsdag 22. mai 2008

Uke 20

Tirsdag 13.05

PTF - dag.

Bratt gruppen var i dag ute på rafting og padling i Strandaelva. Vi startet dagen med å forberede oss, pumpe luft i både ”duckier” og rafting flåte, finne frem førstehjelpsutstyr, og alt det andre nødvendige en trenger for en rafting tur. Vi stroplet båtene fast til en tilhenger, og fikk på oss våtdraktene. Med fengende musikk i høytalerne, kjørte vi opp til den øverste rafte delen av elven. De første turene brukte vi rafting flåte, med den øvde vi på å guide nedover elven, og redning ved flipp. Vi tok også noen turer med duckiene for moro skyld.

Jakt gruppen gjorde seg i dag ferdig med hjorteforvaltning, så de satt inne med teori hele dagen.

Onsdag 14.05
I dag var klassen samlet med Jan, for å gå gjennom forskjellige læremål vi har hatt disse to årene. Dette var for å forberede en eventuell eksamen. Vi brukte halve dagen på gjenomgang og diskusjon, og gikk deretter ned til utmarksbygget for å bygge på gapahuken vår. Vi gjorde forskjellige oppgaver, som beising av vegger, og bygging av vegger.

Torsdag 15.05
Vi hadde byggfag med utmarksbygget denne dagen også. Her la vi på knotteplast på taket til gapahuken, og gravde jord som vi kunne ha oppå. Gapahuken ser ut til å ende som et vellykket resultat. Noen bygget også på utmarksbygget.

Ingen kommentarer: