onsdag 18. mars 2009

Uke 10

Mandag 02.03-09

Mandag er en av det 3 dagene i uken vi har praktiske fag, men nå fremmover skal vi ha om hjorteforvaltning, dette må alle som skal bli jeger vite om. Sånn er reglene. Det er lett og forstå for kan ikke bare ta på seg fargerike klær eller grønne for den del, kjøpe en hagel å legge på vandring i hagen til naboen og ikke vite hva, hvor, når en har lovt til å jakte. Osv. det er så mye å ta hensyn til å mye kunnskap å vite. Personlig synes jeg ikke en burde jakte med mindre en har behov for det, synes ikke det burde være en sport i alle fall;)
Jaja, uansett, vi hadde Rolf, den allmektige jegeren på jordbruken, som er vår læremester, vi satt og jobbet for oss selv, mens han sprang rundt om kring og fikset en del ting, men vi hadde det i vertfall kjekt, vi merket litt savnet på René og Daniel da, siden vi bare er 5 stk i klassen på VG2 og René hadde søkt om forlenget ferie og Daniel var dårlig. Så resten av oss, Åsne, Tor og meg (Karina) satt alene i klasserommet det minste på skolen faktisk og små jobbet for oss selv og snakket litt innimellom.

Tirsdag 03.03.-09

Tirsdag var en annen praktisk dag til Villmarksliv, dessverre var jeg syk denne dag, og av det eg fikk høre så var Åsne den eneste som møtte på skolen denne dagen =D jepp, hun var på ski tur med Benjamin, tror det var i Bavallen, fikk ikke vite så mye men snakket nå litt med Åsne klassens hønemor (smisk). Håper i vertfall det var kjekt er litt lei meg for att eg ikke fikk være med har vært mye sykdommer i klassen vår nå i det siste.

Onsdag 04.03-09

Onsdag er vanlig fag dag, det er de dagene vi har teoretiske fag som samfunnsfag, engelsk, gym og norsk. Vi hadde prøve i engelsk, og for så vidt fri resten av dagen, vi timene har blitt flyttet på og ingen fikk vite om det, så det var litt kaos og stressing og kanskje noen irriterte elever, uansett vi fikk tak i en lærer, Bolstad, men han hadde heller ikke fått høre om flyttingen på timene, så det var ikke stort å gjøre, men vi fant nå noe å jobbe med frem til kl 12, og resten av dagen hadde vi fri. Herlig.

Torsdag 05.03-09

Enda en teoretisk dag, var syk denne dagen også, men er en helt vanlig dag, eneste 2 timene som det skjer noe er vel i gym timene. Neida.

Fredag 06.03-09

Fredag, var sikkert en lang dag for resten av klassen, første delen av dagen var det forberedning av turen til Finse, det var en sånn røde kors, øvelses tur, der 1v & 2v skulle hjelpe til. Det er nesten som brannøvelser, det er for å gjøre folk så flinke som mulig på sitt fagfelt. Uansett alt måtte være klart før turen sa Ragne for folkene fra røde kors har ikke tid til venting, alt måtte gå på skinner, nullstress. Men sånn er det, for å haa mest mulig kontroll om minst kaos, så må ting være planlagt så godt som mulig, ting må ikke alltid gå på skinner, men vite i hvert fall hva du skal eller kan gjøre er en godt ting å ha med seg i tilfelle det skule skje noe=)

Det var uke 10 for 2V gjengen dette året. Ha en god helg!



Av: Karina Kimberley 2V

Ingen kommentarer: