tirsdag 27. november 2007

Uke 47

SP_A0503Tirsdag 20 nov.
Bratt gruppen: Dagen begynte med styrketrening og linegåing i en og en halv time. Vi skulle øve oss på balanse, og stabilisere magemusklene som er viktig for å bli en god skiløper. Deretter fikk vi tid til å jobbe med ungdomssbedrift, fra klokken halv elve til lunsj. Litt fremgang i bedriften ble det. Etter lunsj, var det ski tur i Myrkdalen som stod på planen. Vi tok klister på langrennskiene våre før vi dro, av praktiske grunner. I lysløypen i Myrkdalen gjorde vi forskjellige balansetreninger, og svingeteknikker. Vi hadde og en liten slalåm konkurranse med tidtaking, ned en humpete bakke. Vi hadde det gøy og fikk lekt oss masse på ski. I fem tiden var vi hjemme igjen.

Jakt og fiske gruppen:
Rolf var syk denne dagen, så gruppen begynte med arbeidsoppgaver på datarommet. Der satt de og skrev ivrig på leksene i noen timer, før de fikk jobbe litt på utmarksbygget med Jan. Her spikret de vegger, og gjorde andre vedlikehold på båtene. Ut over dagen, fikk de dra på andejakt på vannet, noe mange satte pris på.

Onsdag 21 nov.
Hele klassen var samlet og hadde om klatring. Først på dagen ryddet vi ut av utstyrsrommet, vi sorterte alt utstyret, og hev det som var ubrukelig. Senere hadde vi teori om sikring av klatremetoder, og om alt utstyret man har brukt for i klatring. Vi hadde også litt teori om data. Etter lunsj, dro vi i gymsalen. Der klatret vi på led, og lærte å sikre skikkelig.


Torsdag 22. nov
Bratt gruppen var i stallen hele dagen. Der lærte vi om hvordan vi skulle plassere en arbeids sele på hesten, hvordan den skal stelles, hvordan den skulle styres. Etter lunsj fikk vi ”utdelt” en elev fra 2h hver, som lærte oss å ri i forskjellige tempo. Det var en gøy og lærerik dag.
Jakt og fiske gruppen hadde med seg skiene i dag, for å sjekke om alt utstyret var i orden. Senere dro de opp i bavallen, for å fortsette på stien vi holder på å fikse.

Ingen kommentarer: